Vliegen naar Curacao

Curacao is een mooie zonbestemming om naar toe te gaan op vakantie. Vanaf de snelgroeiende luchthavens Zaventem en Schiphol Airport is Curacao eenvoudig te bereiken.

Luchthaven Zaventem is het grootste vliegveld van België en een snelgroeiende luchthaven. Het vliegveld is zeer makkelijk te bereiken vanuit het zuiden van Nederland. Vanaf luchthaven Zaventem kunt u perfect u vakantie beginnen richting het zonnige eiland Curacao. Het parkeren van uw auto tijdens uw vakantie is zeer eenvoudig vanwege de vele parkeerfaciliteiten op en rondom de luchthaven Zaventem.

Parkeervergelijker http://www.langparkerenzaventemairport.be vergelijkt alle parkeerterreinen rondom luchthaven Zaventem op prijs, waardering van klanten en op afstand tot de luchthaven. U kunt zelf de parkeerfaciliteiten vergelijken en ervaringen van klanten lezen die u voor zijn gegaan. Alle parkeeraanbieders die niet op loopafstand van de luchthaven zijn gevestigd hebben een gratis shuttle service. Deze shuttle service zal u brengen naar de vertrekterminal en weer gereed staan voor de aankomstterminal wanneer u terugkomt van uw vakantie op Curacao. Om zeker te zijn van een parkeerplaats, kunt u het beste meteen online een parkeerplek van te voren reserveren.

Niet alleen vanaf Zaventem is Curacao goed te bereiken maar ook vanaf Schiphol. Luchthaven Schiphol is één van de grootste luchthavens van Europa en de grootste luchthaven van Nederland. Schiphol is goed te bereiken vanuit heel Nederland.

Schiphol biedt veel vluchten aan naar het zonnige eiland Curacao. Parkeren op de luchthaven is eenvoudig en kan op de bekende P1 en P2 parkeerterreinen van Schiphol. Wanneer u een goedkoper parkeeralternatief zoekt is Schiphol Smart Parking wellicht een goede optie. U dient online een parkeerplaats te reserveren van te voren en betaalt voor acht dagen slechts 49,50 euro. Schiphol Smart Parking bevindt zich op het parkeerterrein P3 en is gelegen op 5 minuten afstand van de terminals van Schiphol. Een gratis pendeldienst brengt u naar de vertrekterminal van Schiphol toe. Bij terugkomst van uw vakantie wordt u weer met de gratis pendeldienst teruggebracht naar P3.

Zowel vanuit Nederland als vanuit België is Curacao goed te bereiken. Woont u in het zuiden van Nederland is Zaventem een goede mogelijkheid. Woont u in het Midden of Noorden van Nederland dan is Schiphol de juiste keuze.